Ön som ingen lämnar

Jag har bestämt mig för att stanna på Utila till efter jul. Alla har börjat berätta sina historier om hur de kom för att stanna en vecka och sedan blev kvar i flera år. Jag har varit här en månad redan, tiden har flugit iväg och jag vet inte riktigt hur det gick till. Nu bor jag i en lägenhet tillsammans med ett par från Dublin. Att ha ett eget, stort rum att sova i och ett vardagsrum att hänga i är så ofattbart skönt. Det var så länge sedan! Det kommer nog bli en hel del middagar och trevligheter i lägenheten de närmaste 2 veckorna.

Little Cay

Medan alla hemma i Sverige åt lussebullar och drack glögg på lucia så befann jag mig på en privat ö tillsammans med 12 andra personer. Vi hyrde Little Cay ett dygn, en liten ö med sand, palmer och ett stort hus med en massa sängar. Hängmattor hängdes upp och snorkelutrustning plockades fram. Det var ett riktigt mysigt ställe som bara kostar 150 USD per dygn. Är man många så blir det inte mycket pengar. På en liten ö utanför Utila finns en fiskmarknad, vi stannade till där och köpte barracuda för 300 lempira (120  kr) som räckte till 2 måltider för 13 personer.

Little Cay
Ankomst till Little Cay

Little Cay

Patrick och Adam vs kokosnöt
Patrick och Adam vs kokosnöt
Krabbrace
Krabbrace
Jag, Lily, Hampus, Anton och Kate
Jag, Lily, Hampus, Anton och Kate

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.