Caye Caulker, Belize

Dags för turkost vatten och Karibiens vita stränder igen. Caye Caulker är inte det bästa ön att åka till om man vill bada men där finns gott om reggae och romdrinkar.

Palmer på Caye Caulker

30102016-img_0934

Oklart om de har en extrem brist på kvinnor på ön eller om de är vana vid att vita kvinnor åker dit för att ”ha lite kul”. Jag kunde inte gå många meter utan att det kom någon och pratade med mig. En del ville bara säga några ord men jag har även fått många erbjudanden. Om kärlek, barn, få uppleva det riktiga Belize och att slippa betala boende genom att dela ett hemmasnickrat hus på typ 12 kvm. Ganska underhållande men även lite påfrestande.

Hund i hajkostym
Den bäst klädda hunden på ön…

Det har varit ganska mycket häng och att bara prata med folk. Jag följde med en fiskare ut en eftermiddag, han skulle fiska hummer men det blev cochas istället. Det känns nästan synd att fiska upp dem ur havet, de stora snäckorna är ju så fina!

Stora snäckor

Belize är väldigt mycket dyrare än Guatemala, jag gör av med mer än dubbelt så mycket pengar per dag. Får se hur länge jag blir kvar, visumet räcker en månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.