Billig biljett till Cancún, Mexico är äntligen bokad!

Egentligen hade jag velat boka för ett par månader sedan men pga vissa omständigheter i Wien så har jag ändå velat vänta i förhoppning att señor Velputte ska kunna bestämma sig. När jag så sa att jag åker senast första veckan i september med eller utan honom så kom beslutet blixtsnabbt. Så nu har vi äntligen bokat!!! 7:e september bär det av.

Airplanes

Det ska bli lite intressant att flyga långflyg med ett lågprisbolag men det ska nog gå bra. Jag är dock lite orolig att det ska vara som att flyga med Ryanair, som jag för övrigt bojkottar eftersom jag inte tycker om att flyga med dem. Första anhalten är Bonn med German Wings, där möter jag upp Sebastian för vidare färd med SunExpress Deutschland. Jag ska inte läsa fler omdömen om dem på nätet nu… Bokat är bokat och nu finns det ingen återvändo!

jc5877.JPG


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.